Sakit Belakang

Macamana cara nak kurangkan sakit belakang ketika mengandung? Berdiri lama tak bole apatah lg duduk. Tak tahan rsa nak baring jer huhu. Bole tak urut guna minyak atau letak kuyok?

10 Balas

Boleh try supplement ostematrix dari shaklee...untuk supply kalsium y brkurangan dlm bdn...sy mmg amalkan ostematrix ni ja.. n consult doktor KK pun dia ckp mmg ok ambil suplemnt ni... kalau nak boleh roger sy, pos direct dari HQ shaklee.