Sakit belakang

Nak tanya sakit belakang pastu berdenyut kat pinggang .. kaki & badan semua sakit . Ada tak cara nk kurangkan sakit ? Boleh ke ibu mengandung pkai koyo utk kurangkan sakit ? Kandungan da 26 minggu .. tak tahan sakit sangat

2 Balas

mcm sya skrng laa 😂 sya bawak mandi dgn daun sirih .. lepas mandi segar je rasa .. daun sirih tu koyak2 letak dlm baldi rendam dgn air panas suam .. dahtu mandi .. mmg segar je rasa .. skit bdn pun kurang , lenguh pun kurang dah ..

Ibu can try light stretching