mummy2 sapa tahu nk hilangkan kuning bby mcm mana yer?

macam mana yer nk hilangkan kuning bby2 dah 7hari dh kuning tinggi tk nk hilang lah mcm mana sapa ada petua hilangkan kuning bby😕

21 Balas

ikut pengalaman sye anak sye kuning dye masa dlm pntang 295 klau turun sikit je lepas itu naik balik sampai mata dye nampk kuning..so apa sye bt sye google mcm2 tgk fb petua...akhir sekali sye minum susu kambing jenama lazz perisa coklat kasi anak minum susu s26 gold mandi kn baby 2 kali sehari...kene kerap kasi susu badan dgn susu s26 gold alhamdulilah turun dgn jayanya....dri nk masuk wad terus x jadi...syukur sngt anak pn dh 8 bln sekarang