mummy2 sapa tahu nk hilangkan kuning bby mcm mana yer?

macam mana yer nk hilangkan kuning bby2 dah 7hari dh kuning tinggi tk nk hilang lah mcm mana sapa ada petua hilangkan kuning bby😕

21 Balas

Susu kerap 2jam sekali, jemur bby wktu pagi panas bru naik tuh dlm 7.30 smpi 9pgi xkisah lama ke skjap lepas tuh bgi a ggur hitam atu Hijau titikkn at mlut bby,atu prgi kedai ubt cina beli mandian kuning utk baby, n mndikn dgn air daun kucai, duan kucai di blender tapis air buat baby mndi.. Insyallah nie yg sye gune utk ank sye kuning.. Cm2 jugak pun usha xthu mne yg berkesan