susu botol

Macam mana untuk tangani masalah anak tak nak susu guna botol?

1 Balas

hye puan..hurm ttg soalan puan ini..sy pnh bc satu artikle ttg ini menyatakan jika.kita nk bg bby susu botol kita kena cuba suruh orglain cuba suapkan dahulu supaya bby rs selesa..jika mommynya suapkan bby tahu mommy ada dia xkn nk susu dgn botol... tp xpe sy try up status puan ni ea..hrp ada yg sudi share pnglmn mereka ttg ini..maaf tw sbb sy tiada pnglmn bg ank susu botol..sbb ank sy fully bf..sy hrp ada mommy yg sudi mmbntu mnjwb nye . #tapxbisou