Harini saya pregnant 4 minggu 4 hari. Saya nak tanya, bila boleh scan & buat buku pink ?

Macam mana step nak buat buku pink ? Sebab sebelum ni saya pernah gugur 3 kali.

1 Balas

Scan kt klinik luar dlu. Nti dh nmpk kntung & heartbeat bby baru blh buka buku. Sy 2x ggur, lps scan kt luar nmpk semua tu baru g kk buka buku. Klu awk ada buku pink lama yg tulis awk penah ggur, lg cepat mereka buka kan. Sy dtg masa 9w, terus blh buka. Ada stgh kk perlu buat appt dlu.