Kencing kotor

Macam mana nk elak dari kencing kotor ya? 2x check up, 2x kena tegur dgn nurse kencing kotor. Risau jugak ni. Sebab permakanan kita ya?

9 Balas

Resipi turun temurun x lain x bukan minum byk air putih, air kosong.. Makin kerap kencing makin bersih sistem dlamn kita, pksa diri minum, bkn utk org lain tp utk diri sdiri supaya sihat.. Lpas bila kencing, cuci miss v tu kna la gosok2 skit kut2 ada sangkut2 lendir kat miss v tu.. Stgh org x gosok2, main sembur air jer.. Pdhal ada sangkut2 lg lndir, prnh baca jg kalo nk solat x sah sbb msih ada najis saki baki keputihan..

4y ago

Baik. Kena displin minum air kosong. Thank you ☺️