5month

Macam mana nak suruh baby gerak eh? Dah 5bulan takrasa baby bergerak. Ke perut saya tebal sangat? cuma nampak perut degup2 je. Ni first baby, taktahu rasa gerak dia cemana. Mommies boleh share tak rasa dia mcm mana

15 Balas

sya start 4 bulan tu kan kecik lgi, tpi dh trsa mcm ada begerak dlm perut tnya dr normal sbb bby aktif sgt time scan pun bby duk aktif tendang nmpk sgt. hehe, skrng dh masuk 21w tdi bru ja scan alhamdulillah bby okey sya pun ok smua ok, nti jumpa dr lgi nak scan detail bby. doakam sya dan bby sht smpai la due sya ya 16.5.23 ni. #firstbby