Gerakan baby dan perut tebal

Hi ibu semua, ada tak macam saya week 25 nak ke 26 . Belum boleh kira gerakan baby tapi dah boleh rasa dia gerak. Cuma kadang tu ada hari tak aktif dan kena baring mengiring baru rasa dia gerak . Kalau duduk or buat kerja mmg tak rasa. Saya berat 93kg . Adakah sbb gemuk dan perut tebal kurang rasa baby aktif tapi sebenarnya aktif je ? Ada ke mcm saya ? #firstbaby #firstmom #ingintahu

2 Balas

sy 24w, berat skrg 95. sy start rasa gerakan msa 22w. Time mnum sejuk2 kuat rsa denyut cuit2 dia. time baring, time mkn. Kdg2 gitu la time kita duk wt keje dok prasan pgerakan tu, time kita duduk relax baring2 akn rasa.

Sama la sy pun, time baring tu baru nak dpt rasa, time buat keje x rasa