5month

Macam mana nak suruh baby gerak eh? Dah 5bulan takrasa baby bergerak. Ke perut saya tebal sangat? cuma nampak perut degup2 je. Ni first baby, taktahu rasa gerak dia cemana. Mommies boleh share tak rasa dia mcm mana

15 Balas

sbr sis..nanti semakin bby membesar sis akan merasa bby gerak2..skrg nie rasa angin2 jer..

Sama mcm sy kot.. kulit tebal.. jadi x trasa sgt.. d msuk 6bln k'atas

Sama.. sy pun 1st pregnancy dh 5months+ tp rasa sikit2 je. 😔

Sabar dlu sis.. nnt baby akan kuat tndg jgk tu

Rasa juga sis ...kdg kdg laa