5month

Macam mana nak suruh baby gerak eh? Dah 5bulan takrasa baby bergerak. Ke perut saya tebal sangat? cuma nampak perut degup2 je. Ni first baby, taktahu rasa gerak dia cemana. Mommies boleh share tak rasa dia mcm mana

15 Balas

Sy bru je masuj 5 bulan hrini.. Letak tgn kt pwrut tk rasa prgerakan baby.. Tp bile tekan skit perut.. Time tu baby gerak bru terasa kt tgn ad ssorg menendang☺️

5y ago

Mngkin tggu kg bbrapa mnggu kot bru rasa ☺️ stiap org lain2.. Mngkin faktor perut jgk kot😊