5month

Macam mana nak suruh baby gerak eh? Dah 5bulan takrasa baby bergerak. Ke perut saya tebal sangat? cuma nampak perut degup2 je. Ni first baby, taktahu rasa gerak dia cemana. Mommies boleh share tak rasa dia mcm mana

15 Balas

sabar sis..hehe..ank first mmg akn lmbt ckit rsa..tmbah2 klu jnis prut tebal..nnt dia dh start kick nk tdo pn xselesa dh 😂 sis blh usap2 prut slow2 smbil bckp ngn bby..ataupn cuba letak music yg tenang dkt ngn prut bg bby dngar..slalu dia akn respon