cara naikkan berat badan bayi

macam mana nak naikkan berat badan bayi 8bulan fully bf, sebab berat naik sikit ja masa checkup .

7 Balas

Selain dr mknn.. Anak ikut keadaan mak atau ayahnya masa kecil macamana.. Makna kata, faktor keturunan lahh.. Takpe, anak naik sikit, janji sihat, okaylah.. Anak saya pon mcm tu jugk, naik skit skit.. Umur dh 1thun 1bulan, tpnya berat 8.6kg.. Sy tnye mak saya berat sy masa kecil, brp? Mak saya kata gtu laa sy, stahun, 8kg lbih 😅😅 ayah dia pon gtu.. Jd anak sy gtu laa jwbnya 😅