cara naikkan berat badan bayi

macam mana nak naikkan berat badan bayi 8bulan fully bf, sebab berat naik sikit ja masa checkup .

7 Balas

Kerapkan susu malam.. Ken korban skit wktu tdo mumy😁.. Ibu bf kena makan makanan yg berkhasiat jg... Xpe naik skit asalkan oke kt bacaan graph... 😁.. Kdg 2 bby tgh aktif nak jalan kr merangkak ke. Brt bdn bby xnaik byk..tp asalkan naik oke laa..

2y ago

okay.. aah baby lasak.. tapi tuhla nurse kata hujung bulan nak check timbang lagi..kalau turun lagi kena jumpa doctor amik darah... emmmm tu risau...