berat x naik

macam mana nak naikan berat badan ,saya masa booking buku pink berat 44.6 kg ..lepas booking makin turun ke 41kg ... 2 minggu sekali kane jumpa doktor ...ada cara tak untuk naikkan berat badan ...sebab misi kata risau baby kecil je mengandung 5 bulan dah

8 Balas

Sama la mcm sy. 2 bln turun 2 kilo sampai doc suh buat ujian darah semua. Mkn dah tp x naek gak. Alhamdulillah pi scan baby shat je and membesar seiring dgn usia dy

time buka buku 14 weeks berat 42.6 second checkup 38.3 3rd checkup 44.6 bila naik 2 kilo marah kita pulak 🤣 ni tktahu minggu dpn checkup naik berapa 😂

Kena banyak minum susu kut haha semalam saya ada terbaca sesetengah orang baby dia terlebih besar dari usia sebab ibu dia banyak minum susu/soya

Saya buka buku 8w 66kg.. 2 minggu lepas berat 64kg Hari ni check turun 63.5k kg Dah kena check Tibi & tiroid Risau saya

4y ago

Sy plk..mse mle2 bkk buku 61..kli kedua check up 63..kli ketiga plk 65..next xtau plk bpee..pn riso jgk nie...

Sy time buka buku 13 week 46.1 Skrg dh 22 week 53 kg...... Sbb dulu time 13 week Sy selalu juga mkn kerang rebus......

4y ago

owh..ok ye utk tmbhkan brt bdn

Sis mkn ok x? Berselera x? Kalau mkn ok insya Allah xda masalah Sis. Mungkin boleh kerap minum susu

4y ago

Minum susu apa ye ?

Sama kite sis... Masa buka buku 44.6...skrg dh naik.... Skrg pregnant 32week 51.4kg

Kalau saya, makan 7kali sehari