MACAM MANA LA RASANYA SUASANA/LAYANAN BERSALIN DI KLINIK SWASTA

MACAM MANA LA RASANYA SUASANA BERSALIN DI KLINIK SWASTA.😅😅 anak ke-5. insyallah jika ada rezeki..alhamdulillah ada rezeki lebih nak buat d hospital swasta. first time nak buat klinik swasta. rancang supaya senang saya tengok2 wife sebelum dan selepas bersalin.sebab ada bilik khas..tahula musim covid ni..semua terbatas sekarang. siapa2 ada pengalaman bersalin klinik swasta.

MACAM MANA LA RASANYA SUASANA/LAYANAN BERSALIN DI KLINIK SWASTA
2 Balas

alhamdulillah, moga dipermudahkan