buat buku di klinik swasta tapi bersalin di kerajaan

Assalamualaikum saya nak tanya,saya da 4 bulan lebih saya pregnant then saya buat buku di klinik swasta..boleh ke saya bersalin d kerajaan tapi saya tak da buku pink dari kerajaan sbb sy buat buku d klinik swasta..boleh ke?

2 Balas

Ble sis pergi he kk gov buka lagi 1 buku lagi baik I pon mcm tu Ade 2 buku swasta Dan gov sbp bukunya mmg berbeza sis gov lebih details berbanding swasta sis takde masalah g gov lagi ok je. Gov akan refer buku swasta tu then akan buat semua check balik pastu dh siap sis ble tgk lh Mana lebih details 🥰

Wasalam. boleh asalkan maklumat lengkap