Siapa ada pengalaman buka buku pink di swasta dan beranak di kerajaan ?

Hi momis , saya first mom dah 33week. Saya buka buku pink di klinik swasta , dan nak bersalin di hospital kerajaan . Rasanya akan ada masalah dari segi layanan atau macam macam tak ? Sebab keluarga suami kerap cakap nanti tak dilayan dan dibiar macam tu je 🥲

2 Balas

pastikan buku swasta lengkap (ada result mgtt, result darah, urine, report monthly checkup, suntikan kancing gigi). inshaAllah dorg okay je.

Hi dear, I since anak first till anak ketiga checkup swasta and bersalin kat government. Ok jer asalkan ada detail monthly checkup lengkap.