Sharing is Caring time! Pernahkah ada dalam situasi ni ya?

Macam mana hubungan anda dengan parents in-law ya? Pernah tak dimarahi oleh salah seorang atau kedua-duanya sekali? Kalau ya, sebab apa?😓

Sharing is Caring time! Pernahkah ada dalam situasi ni ya?
14 Balas

alhamdulillah takat ni semua ok dengan mak mertua..mak mertua pn kata anggap sy mcm anak sndri..jd kalau ada pape mak mertua akan video col n share..kalau jumpe dpn2 pn borak2 mcm mak n anak jadi saya pun rasa selesa bila mak mertua layan mcmtu..rasa mcm mak sendri .. alhamdulillah ats rzki yg Allah bg❤️

MIL anggap mcm anak sndiri. Dia marah pun mcm dia marah anak dia. 😂. Tp MIL jenis x kuat marah pun. Kuat mgomel mgkin iya. FIL pula sempoi je

kna marah sbb mak mertua sayang. risau dgn kondisi. 🥰

takpernah kene marah sbb mak mentua dh takde.

tak penah.. sebab dua2 sporting 😁

tak pernah

Tidakkkkk

xpernah