Apa pendapat anda tentang situasi macam ni?

Pernah tak kita nampak atau berlaku situasi macam ni di dalam keluarga kita? Pada pendapat anda, si suami perlu bertindak macam mana dalam situasi macam ni ya? Ye lah, kalau salah bertindak boleh makan hati seorang isteri juga. Betul tak? 👉👈

Apa pendapat anda tentang situasi macam ni?
18 Balas

Ya memang patut mempertahankan,melindungi dari sesiapa pon.. Jangan dari suami yang dayus dek kerana takot untuk pertahankan isteri

suami memg kne pertahan kn isteri lindungi isteri dari diperlakukan atau layanan buruk org luar terhdap isteri

Mestilah patut.. Takkan nk biar je isteri tk bt salah apa2 tp dpt layanan buruk smpai selalu makan hati??

Patut. Depend on keadaan. Jika isteri tak salah, jangan dibiarkan isteri di buli, diinjak keluarga suami.

yaa. suami patut mempertahankan isteri dari diperlakukan buruk dari sesiapa pun.

patut mempertahankan isteri . tetapi bergantung keadaan macam mana

sangat lah patut suami menjaga hati isteri

patut , tp syukur la fil baik² semua ❤

Patut x akan biar je d perlakukan bgtu

patut.. tiada siapa yang berhak dibuli