Doktor klinik antenatal mana pilihan parents ya?

Jom sharing time dengan min dan pengguna lain!😉 Parents macam mana ya kalau bab ni? Ada yang memang memilih ke? Kalau takde, memang tak nak terus pergi checkup😅 Atau tengok keadaan macam mana? Cuba komen jom👇

Doktor klinik antenatal mana pilihan parents ya?
19 Balas

Doktor perempuan kalau g klnik memne husben akan msj klnik n tnye doc pmpn ke lelaki..kalau pmpn br dia hntr. kalau xde try ctc klnik lain n cri..ms rutin chckup spnjng pregnant dlu dkt kk n hsptl alhamdulillah dpt doc pmpn . cuma ms dlu dkt nk bersalin pnh kata nk doc pmpn request doc pmpn tuk urusan brsalin ..katanye xblh .random... last2 ms nk brsalin dpt doktor pakar perempuan. syukur sgt2 ats rzki yg d beri... ❤️

doc perempuan...tpi klau emergncy dh xpelah redha..😌 dn syukur dktor lelaki dn prmpuan dkt hosp kerajaan sni baik2 dn ramah..sya kluar msuk wad spnjng preggy, mreka layan dgn baik skali hngga feel tu mcm swasta...kpala nurse pula sngt jaga kbersihan dn berlemah lembut...ni pn kira brsyukur sngt d temukan org y baik2...🙂🙂 nurse sjlah yg kureng...kuat sindir dn mbebel yg ntah apa2...

3y ago

betul...pernh msuk hsp slayang...xthu lh npa nurse suka mrah2 ikut emosi🤦🏻 pdhl dktor rilek sj slow talk...🙄 dktor llaki dkt tmpt sya cek bukaan jgak...tpi mmg profesional lh..xkondem itu ini dn x lama...hrapkan nurse y cek, lagi bising mulut 🤣🤣

Utk check up mmg pilih perempuan sbb aurat, dan bukannya darurat sampai perlu tunjuk kt lelaki lain. Alhamdulillah klinik sy pergi mmg doktor semuanya perempuan. Cuma utk bersalin tu sy tak kisah sbb dikira dah emergency sgt, tp kalau boleh dibuat pilihan semestinya doktor perempuan yg sy nak

Alhamdulillah mmg setiap kali checkup di klinik desa mmg ada 1 je doktor and mmg doktor perempuan yg jaga. Kalau pergi private mmg pergi Klinik Siti sbb semua doc perempuan. Insya Allah bersalin ni pun cuba usahakan utk dpt doktor perempuan juga. Ameen

of course nak Dr perempuan....tp check up dekat kk, Dr dah dibahagikan mengikut kawasan masing2...dapat Dr lelaki😢

Semestinya perempuan..tapi tiap kali gi KK, kebetulan mesti dapat doc lelaki so kena akur jak..janji baby sihat

Semestinya la Dr wanita lebih selesa ☺️

dr perempuan lebih selesa

mestilah perempuan

Tentulah perempuan