Kongsikan Aktiviti Anda Hari Ini!

🤩 Macam mana dengan hari sabtu anda, mommies? Apa aktiviti yang anda lakukan hari ini? 😋 Hari ini Min buat apam balik! Nasib baik tak hangus hehehe

Kongsikan Aktiviti Anda Hari Ini!
22 Balas

harini saya duduk di rumah bersama anak 😉✌🏻 husband join gotong royong di masjid..esk tak plan lg..hehee..tp rs minggu ni mcm minggu bermalasan nk kluar rumah..aci x gitu ..bhahaa🤣🤣🤣rs nk golek2 smbil tgk movie or tv je dkt rumah .hehe🤭🤭🤭✌🏻

baru lepas balik bercti wlaupun 1 hari tpi tgk muka anak happy,kta pn trut happy cma trsalah booking hotel tmpt yg pling seram di lumut nasib la tak nggu anak

duduk rumah je tk prgi jalan mane pun. agk letih dan penat badan ni. cpt penat buat keje sikit penat sakit pinggang 😐

hari ini keluar beli makanan yang still craving nak makan. tenangkan diri dirumah sementara husband tengah off day.

Duduk di rumah sj min. Kemas2 rumah sebab nk balik kg utk bersalin sambil packing2 ludgage dah🤗

hari ni husband bwk jln2 dgn ank2.. dah lama sgt x jln2.. sbb masing2 bz☺️

hari minggu saya , saya cabut rumput 😂😂 tanam ubi kayu hahhahhahahahha

hari sy g knlik buat bsp , 1 bulan skli kne buat. ckkap 2 minggu skli dtg

Air terjun NEGERI sembilan, Cafe MULUT and picnic kat klebang

Duduk rumah mengemas rumah je dengan husband dan anak2.. Hehe