Positive ke tak?

Macam 2 garis saja? Menses dah delay 2 hari ini. So sa cuba la bt UPT pagi ni. Pertama buat macam 2 garis je. Jd sa buat sekali lagi. Sebab tu ada dua pcs upt. Sa buat UPT jam 6.28 pagi. Dan ambil gambar ni selepas 3 minit.

Positive ke tak?
20 Balas

Kalau tak sure, cuba test lagi lps smnggu. Kalau terang sgt tu kira puan pregnant. Tahniah 😊 smoga puan betul2 pregnant. Aamiin

4y ago

Okay Thank you info sis😍😍😘

Positive, tahniah. Nk lagi accurate, beli clearblue stick yg digital tu.

Tahniahhhh sis..sy pun cek Dua 3 kli ...mcm x pcya😘😘😘

Samalah tak percaya punya pasal hahaha

Sama mcm sy sis.. Sekali test 2x mcm tak caye

4y ago

Wah .Tahniah sis..😍

Positif sis jga kandungan baik2

Congrats..pregnant😍

tahniah positif 😊

Positive. Congrats!

Positive. Tahniah.