Selain daripada mabuk hamil, mana yang anda sering alami ketika hamil?
Voice your Opinion
Pening kepala
Pedih ulu hati
Cirit-birit/Sembelit
Sakit tekak
Semua di atas

5190 respon

26 Balas

sy takde alahan apa2.. tkde pening, mual, pitam, pedih ulu hati semua takdee.. cuma mkin hari perut mkin membesar jee.. alhamdulillah syukur sngt dpermudhkan..

sakit pinggang..... NAIK JERAWAT WEYYYY.😭 BLOATING tapi xde pedih hulu hati. sukar tido, nausea, dan carving.

Alhamdulillah, saya tak mabuk pregnant. Cuma pedih ulu hati dan gastrik on early pregnancy

Awal kehamilan kerap demam.. xleh tido econ pstu xleh minum ais batu

pening kepala...pedih ulu hati...tangan jejari rase seperti semut²

Alahan xboleh bau masakan Dan xboleh makan masakan sy sendiri 😂

Sembelit, sakit tekak, pening kepala, hidung tersumbat

Sembelit berpisah tiada😂😂😂😂

Alhamdulilah sy tk alami ape² alahan

Semua tpi tk trlampau kerap