Air lemon

Maaf sy nk tnya takpa ke kalau amalkan air masak yg ditambah jus dan hirisan lemon? Sebab sy tak boleh minum air masak kosong rasa loya. Tapi td dtg sakit perut tajam tajam sekejap saja. Risau kalau sebabkan air lemon pulak..

2 Balas

Jgn slalu sis... Lemon mmg bgus tp blh menyebabkn gastrik jg lg2 klu tgh preggy... Jg diri baik2 sis... Smg sis n baby baik2 aje...

Xboleh selalu sis..elak jugak kdg2 takut mudarat..tp lemon bagus cuma jgn selalu ya..tc