ingin bertanya

maaf ...sy nk bertanya..sy baru pregnant 4weeks...ads keluar darah sikit je..apa ptt sy buat..atau pon normal..

6 Balas

masa sy g buat buku pink kk nurse ckp klu kluar darah tak kisah byk ke sikt kena g hosptal.. masa sy klur darah sy trs g hosptl tpi nurse dkt hosptl tak terima kalau drah keluar byk bru dtg blk.. bila dh balik.. time pg sedap2 tido tiba sakit klur darah . g hosptl, tgu last gugur... kalau sis risau baik g jumpa doktor...

Sy pregnant ank yg ke5 ni pun ada sport.. Tp on off xsakit.. Selang seli msti ada sport. Org kata implantation bleeding sbb priod sy sepatut nya 23hb,tp sport ada 19hb..

kalau keluar sikit je. takpe. kalau kerap keluar.. g hospital. normal je kalau keluar darah sikit.

kalau masa preg darah keluar sama ada sikit or byk tu x normal sis . better refer doc la ya

Jgn main agak2 yg better refer doc..

better terus pergi hospital.