Ingin tahu

Assalamualaikum ibu2 semua. Sy nak bertanya, normal atau tidak ketika kta pregnant, kta tidak mencapai klimaks ketika bersama suami. Maaf, sy 1st time pregnant. Sekarang, kandungan sy sudah 22week.

2 Balas

Kadang bila mengandung ni keinginan utk bersama tu berkurang, mungkin boleh jd faktor tk capai klimaks. Ataupun kena cari cara lain, foreplay lebih ke, cuba posisi berlainan ke. Boleh jd juga sbb mengandung ni perlukan masa yg lebih panjang utk capai klimaks. Boleh terangkan elok-elok kt suami so boleh explore cara baru utk dapat klimaks.

Normal ke tidak depend kat mommy tu. Kadang2 lagi jadi mudah nak capai klimaks pun ada time pregnant. Susah tu bila duk terpikir position kot, risau kat baby jadi tak syok.