Scan 5 week.

Maaf sy first time pregnant, baru 5 week. Semalam Ada sedikit lendir coklat keluar. The sy pergi klinik swasta. Dr check urine positive. Tapi bila scan tak nmpk kantung. Dr kata mungkin terlalu awal atau luar rahim. Sy risau. Ada yg pernah tak. Sbb sy skit pinggang Dan belakang awal2 ni.

1 Balas

Dah jumpa doc ok. Normal doc nilaikan begitu bila x nmpk kantung. Banyakkan rehat, mkn asid folic , minum air kosong secukupnya, jaga mkn ikut diet suku2 separuh , jngn buat aktiviti/angkat berat. Doa semuanya baik belaka tanpa mudarat 🌻🤲