kalau dua garis macam ni kira pregnant ke ?

Kalau dua garis macm ni tapi kabur kira pregnant ke ???????

kalau dua garis macam ni kira pregnant ke ?
11 Balas

3 ari check ngn bnda ni, tp msih tkt nk double check ngn klinik Sb pnh pegnent kantung kosong thn lepas. Sb rasa perut pun mcm x dak pape. period dh lewat sbln lbh. ade sape² pnh alami x? tkt utk check up,

8mo ago

jangan takut untuk check up . please refer klinik cepat . kalau ada alhamdulillah .

ya pgnant cm sy ritu tahniah sis...nt pas smggu cek blik mst lg pekat awl2 xyh scan lg..tgu lg Dua mggu bru scan kdg scan awl ta nmpk lg...

Kalau saya pregnant sis . Nak pastikan betul betul preg , better cek sekali lagi ataupun cek ke klinik berdekatan terus

Period dh delay brpe hri? Nmpk mcm awl lgi tu..klau gi scan pon xnmpk apa2.. xpon tnggu lgi few days..line mkin terang

yup macam saya, selang 48 jam test lagi dia akan naik pekat insyallah ada rezeki awak.

8mo ago

Sama macam saya. Insyaallah ade rezeki tu. Nervous juga nak pergi 1st scan next week.

InshaAllah pregnant tu awak. Dua hari lagi try test lagi mesti terang sikit lagi hehe

ya sis.tpi kandungan masih baru lagi.nak lgi tepat sis cek dgn dokter

In Sha Allah Mengandung tu... Better double check dgn klinik ok

klau sy prgnt tpi nk lagi kpastian ulang lepas smnggu or 2 mggu

ya.. pregnant.. saya pon mcm ni jgk haritu