Batuk2

Assalamualaikum. Hai maaf nak tanya. Ada tak mommies dlm ni yg batuk2 bila malam je ? Pastu siang elok je tak batuk. Batuk yg sakit dada tu. Tu kira macam alahan time pregnant atau bukan ye ? Seksa kalau nak tidur ?

3 Balas

Saya ada alahan batuk2 jugak masa awal pregnant & makin berkurang dh. Tapi some times akan batuk jugak tapi tak selalu sampai bersalin

wlkmslm..saya..sakit dada smpai sesak nafas .. x tau sbb apa,bila siang elok je kan

Jenis sye time tido je batok. Kalo buka mata sihat elok je

1y ago

Sama lah saya bila nk tidur je mesti batuk rasa mcm gatal je tekak ni