baby kecik

maaf nk tye,sue prgnn 26week 5ari..mse pgi cek dkat kk nurse ckp bby krg bsr dri mggu..sptt ye kte nurse bby biase bsr ikot mggu dlm 25@26 cm cm tu tpi bby sye 23cm.. blh spe2 bntu cara mcm mne sye nk tmbh brt ank dlm kndngan....???

1 Balas

Mnum susu.. Amalkan pemakanan sihat..InsyaAllah bby pon mmbesar dgn sihat.

4y ago

tq ye...sbb smnjk prggnn yg ni slre mkn mkn mmg krg..byk mnom air..sbb ikn sye xllu nk mkn..dging n aym pon dh jmu nk mkn😅klu msk sdri lg la xllu..slre ye ble bli mknn kt kdai mkn je