?

Ibu2 nk tnye mcm mna nk bgi bby buang air bsr gn lncar sbb bby sye bru 2 bulan tpi buang air bsr ssh die minum susu formala lactogen die meneran tpi tahit ye tk kuar.. Asyik ngs je. Sblm ni minum susu lactogen OK je.. Ni dh 2 hri tk buang air bsr sye dh tk thu nk wt pe.. Bby first.

3 Balas

bawak g kllinik je jln penyelesaian. jgn kurang atau lebihkan kuantiti bancuhan susu tanpa nasihat pakar. bila kita kurangkan or lebihkan sukatan, maka khasiat susu tu dah takda.

cuba cairkan susu tu.. #27Dec2020 #IbuRA #24Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

better mintak nasihat doktor. kesian baby