berat bby 19w5d

smlm check up & scan kt kkia normal ka brt bby 19w5d bru 224g...sy rasa ank nom 2 ni mcm kcik plk berbndg dgn ank sulung....ank sulung 19w pon dh 300+g...tp doc ckp normal brt dgn usia mggu dia...sbb sllu GDM kn bby cpt bsr dlm perut...#seriusnanya #pleasehelp #ingintahu

6 Balas

sy ade gdm, scan 20w4d baby dah 415 gram. doktor ckp berat ok. dah risau sbb org lain smua baru 350gram ++ tp sy dah 400gram lebih 😂

lain ank lain prkembangannya sis .. insyallah smuanya okay , fr me normal .. semoga dipermudahkan segala urusan ✨

Saya masa 19w . Anak 302g , skrg 22w jd 430g . Doc ckp normal . Saya ada gdm jugak 😅😅

2y ago

sy scan time 20w5d brt bby bru 284g skrg dh 21w1d xthu laa naik brpa...doc ckp brt bby cntik bg ibu yg gdm....

Berat dan weeks sama mcm bby sy. Doktor pun kata okay sajaaa. Jgn la risau.

2y ago

sy jd rsau sbb rmai tgur perut xnmpk lgsg wlpun dh 5bln suami sy jaa prsan perut sy timbul...doc pon ckp brt bby cntik dgn usia dia sbb sllu GDM bby bsr...mcm arwah ank sulung sy...

kat apps ni Ada anggaran Berat baby ikut umur.

2y ago

yaa sy thu

Normal kot sy 18w, 200g.

2y ago

Sy pun xpasti sebab sy ada gdm on diet jugak nie.. Skang 5m++ berat baru naik 2kg so xpasti nak cakap sis 😂 aritu doct cakap normal je berat dia.