berat turun

maaf nk tnye, ade x spe2 kt sini yg ade pengalaman mse pregnant berat makin turun? effect pd baby x? sy pregnant 19minggu, tp berat makin lame makin turun.. klau ikutkn makan mcm biasa, xde muntah2, xde alahan.. sblm ni checkup baby sihat.. ramai jgk tegur makin kurus

2 Balas

napa brt makin turun sis ? time chekup nurse ada ckp apa² ka.. sbb time pregnt ne brt akn naik.. apa pn klu bby sihat myb xda mslh ..

5y ago

in sya Allah.. tq sis