Buku pink

Maaf nk tnya..baru je buat buku pink..dn bila ye agak2 nya doc nk col suruh buat check kt kk

6 Balas

sekarang berapa week? maybe takda slot kosong & nurse kena cover byk ibu2 sbb ada nurse yg dihantar bertugas utk covid..

3y ago

owhh oke2...sebab scan kat swsta je time 6minggu tu sebab eksited sgt2.. kat kk lom lgi...tk pa sabar menunggu

setahu saya, selepas buat buku pink (dekat kk), nurse & doc akan tulis next appointment bila. usually 1 bulan selepas

3y ago

x lak...just tulis tarikh buat buku je..next temu jnji x da lak..cuma ckp akn kol je

Saya lpas buat buku pink tu, nurse tulis sekali date pelu jmpa doc dgn jmpa nurse

cuba tgk dlm buku. biasa nurse akan tulis date utk next appointment.

Cuba tgk dlm buku puan. Ada tulis kt dlm tu NEXT APPOINTMENT.

3y ago

x da lak dh tgk..just tulis temu jnji buat buku je 15/2

katanya akn kol..x da lak tulis tarikh