bleeding

Maaf nk tanya.. Before this pd 11/12/19 sy 1st check up lepas gugur haritu pd 20/10/19.. Kelmarin 8/1/2020 sy 2nd check up, doc kata baby sy tkde heartbeat.. Kemungkinan akan gugur.. Tunggu 2 minggu janin turun sendiri atau d&c.. Now, sy tengah bleeding.. Sakit dari malam td smpai sekarang..Perlu sy peg jumpa doc pakar ke? Agak² masih ada harapan lg utk baby ada heartbeat balik? Mohon pencerahann..

1 Balas

Kalau dah start bleeding tu mmg tak ada harapan sis..sorry kasar sangat tapi tak nak bagi awak harapan palsu..saya pun mcm awak..sakit then bleeding then complete miscarriage all in 1 day..nurse bagi harapan saya tak miscarriage.. bila dah gugur tu meroyan terus..better pergi hospital skrg..bagitau awak pregnant and bleeding..