missed misscarriage

signing off from this app🥰 scan at 10w, janin tk membesar (8w+) and tak de heartbeat. tpi no bleeding no cramps. first gugur at 7w (bleeding)-19/3/2024 , now 10w (no heartbeat) - 8/10/2024.

6 Balas

salam takziah ya sis. in shaa allh ada rezeki lain nanti.. sy bln 4 haritu misscarriage 11week ( doc scan 8week) done dnc. Da siap buat buku pink sekali mlm tu perut rasa mcm segugut, esok pgi kluar spotting terus p emergency scan da tak da heatbeat.. 3bln ja kosong, now tgh pregy 11week ++. Kadang mai risau juga. sisters tak sabar nak timang adik boy. harap da rezeki la kalini..

1h ago

in shaa allah doa banyak2. sy doakan masih ada rezeki sis utk dpt baby.

Sama mcm sye kne dulu..scan 8week ade heatbeat semua..masuk 12week time nk bkk buku pink scan x ade heatbeat n janin x membesar..8week..so doc bgi chnge 2week lgi..untk scan tgk balik kn..sye x tnggu sis..sbb janin lama da pergi..4week da kn..sye trus buat dnc..cuci..

5d ago

X sis..dnc bius sparuh badan..sbb sblum nie sye czer n pernah bius jdi da thu cara nye..yg penting nurse bgi ubt lepas bius tu kne mkn..supaya badan kita akn ok lepas tu..moga dipermudah kn segala urusan sis taw😘

Apa perubahan yg sis alami, alahan stop tiba2 tak? Sbb sis takde bleeding n cramps kan. Sy risay sbb last time scan nampak kantung je n kena repeat scan in 2w lagi. Tp skrg sy just rasa bgkak breast je. Tak mcm bbrpa mggu yg lalu ada rasa bloated, mual n so on

5d ago

setakat ni nk tunggu next scan, tk de perubahan pon. still ada alaham, breast sakit, sama mcm pregnant. tk de bleeding tkde severe cramping

Saya pernah missed miscarriaged feb 2022 at 14 weeks. Kandungan stopped kat 12 weeks and no heartbeat. Alhamdulillah after 2 months DnC saya dikurniakan rezeki pregnant and anak dah lahir Alhamdulillah. Semoga sis ada rezki lagi

salam takziah buat sis. semoga terus kuat 💪🏻 xpe pantang dulu. rehat dulu. nanti rahim dah sihat continue ttc semula. semoga ada rezeki baby lagi buat sis. aamiin

hi sis masa scan 8w dh nmpk janin x? masa tu Heartbeat ad ke?

7d ago

ada. ada heartbeat