7week 2days

maaf nak tnya saya preggy ank first bru 7minggu 2hari selera makan saya lngsung xda.. tp berat bdn saya makin naik its normal ke ???

2 Balas

sy week 7 pun xde selera makan tp naik 500 gram. ok lah.. tp lepas tau result minun air gula tak ok sy stress seminggu sbb x tau nak diet apa. berat turun 1.6 kg. Bila dah jumpa dietitian, ok dah selera saya.. ni tak timbang lg naik ke tak. masih makan sikit.

Its normal sis .. sy alahan smpai 2nd trimester tp berat sy asyik naik mendadak .. 🤣🤣, skrg sy tgh tggu hari je .. berat sblm preggy 63kg now 83kg 🤭