Mucus Plug, Baby Mengeras 5 Minit Sekali

Tdi petg dlam pkol 5 lbih tibe2 klua putih2 cair xkental byk dri vagina...leps tu tros sakt baby mengeras 5 minit skli, pkol 11 mlm smpai hospital, dktor cek contraction dh xdk...😭 And mucus plug tdi plak katenye just keputihan biase so dktor amik sample tkot kencing kotor or sbgainye, but dktor xcek jlan lagi...katenye tgu lagi 4 jam bru dy tgok smula 😫😫 ap yg sya rsa skrg rsa sakt sgt2 kt miss v, pedih2 mcm mne gitu...contraction ad but xkerap cm tdi, pinggang lak msih lgi sakt, tulng punggung pon msih sakt...tolg doakn sya spya bersalin bsok, sya xtahan sakt dh ni, and sya doakn sis2 yg lain pon smoge diprmudhkn urusan jgak

2 Balas

semoga Allah swt permudahkan urusan kita untuk melahirkan slmt ibu dan ank dan dpnjgkn umur kita sekeluarga aamiin

semoga dipermudahkan urusan sis.