merentas negeri

Maaf lari tajuk skit..ada ke ibu2 yg akan merentas negeri untuk balik brsalin...dpt keizinan polis x?.buln 7 sis nk blik ke kedah..skrg d perak..ank prtama 1 xda pgalaman n xda sapa nk jga dlm pantg..

2 Balas

Rasanya da bole kalau ada reason yg munasabah.. kene rujuk balai polis berdekatan n dptkn surat dr polis.. semoga dipermudhkn urusannya ya sis

4y ago

Tq sis nnti nk cuba g balai hope dpmudahkan la.

bawak buku pink tak pun p kk berdekatan cakap nk transfer p kk kedah then cakap kt polis depa transfer sy ke kk sana