stretchmark

Asalam semua.. maaf kalau lari tajuk sikit.. ibu2 semua pakai apa ya nk hilang kan stretchmark di perut n peha ?

12 Balas

Ya saya pn sama naik kat perut n brest.. Pakai bio oil je skrg nk bg ilang.. Huhuu.. Tp blm juga hilang.. Nampak rekahan pink2 merah gitu.. Berat rasa mata memandang.. Alahaiii

Sy perut belum ada apa..kat kaki je...kulit kering..nampak mcm bersisik kulit kering tu😅 xtau nak pakai losyen apa yg elok

Minyak Kelapa Dara terbaik. Pakai dari awal preggy. Langsung takde stretchmark.

4y ago

Thank you share ilmu sis🥰🥰🥰

Rosken skin repair. Sentiasa lembab kalau pakai 👍

Wslm, sy pakai dari awl preggy dr xnmpk perut.

pakai balm bahan dari shea butter dan vco.

Sapu krim aloe vera pun xde stretchmark

Pakai lah Rosken,sgt bgs

Sy pakai baby Johnson..

Lotion palmers