Baby january

Sya due 31hb . Skrg dah 37w4d . Tpi xda tnda lgi nk bersalin. Xda skit pnggng xda sakit perut xda sakit ari².. smua xda😅. Baby slesa sgt dlm perut . Ada geng x ?

24 Balas

Sya 37w 3hari pd hari ni. Start pagi td rasa perut seolah memulas. Bukan kontraksi. Mungkin proses kepala baby nak engage ke laluan. Selasa lepas doktor cek blm engage lg. Bahagian bawah tu semua dah rasa ngilu, sengal2 dan ada masa sakit. Mungkin dlm bbrapa hari ni akan bersalin. Harap mommies semua dah prepare apa2 yg patut. Semoga urusan labor kita semua dipermudahkan 🌹🌹🌹

1y ago

Will pray for you mommy. Semoga semuanya baik2 untuk kita semua 🌹

Sama due kita 31/1. Sy kene serah diri 31/1. Skang ya ampun sakit dia 😂 sakit kat ari2. Kadang2 ada sakit perut. Tp x slalu. Nak jalan kene tampung sikit perut, baru x sakit sangat belah kanan perut. Tido malam nak berpusing pun sakit badan hahaha Tak sabar nak suh baby keluar, Momi dia dah xdaya Sgt rasanya. Dengan nak p anta amik abg dia school Lg.

saya pun due 30 jan. esk cukup 38w. takde tanda apa2 lagi.. saya takde sakit ari2. cuma bila nk tido sakit pedih hulu hati.. bby pun mlm2 nk tido. rajin gerak kluar siku.. bby masih seronok lagi dok dlm perut 🤭🤭😅

Saya rasa baby January mmg selesa duduk dalam perut la.. hahaha.. 😂 Saya due 24/01, anak ke-3.. pregnant sebelum ni bersalin 2 minggu sebelum due. Kali ni dah terlajak plk.. aduhai.. 😅

1y ago

samalah..sya due 24/1 tapi baby taknk keluar lagi..24 dh kena serah diri

Sy due 30/1 ni tp start contraction dh smlm.. cek jln dh 2 hari still 3cm.. doc buat s&s.. lps tu turun darah sikit.. dia bg masa lg 3hari tgk progres.. kalau contraction makin kuat kena p hsptl dh..

1y ago

prosedur dr buat masa dia seluk cek bukaan jalan..stretch and sweep

saya due 19/1, tp masa kandungan 37w6d, dah start contraction 5 mins sekali, terus p emergency hosp tgk bukaan dh 7cm. alhamdulillah baby dh selamat lahir 4/1 haritu 😆

sy 39 5 hari...lagi 2 hari nk due..tp baby msih slesa dlm perut..klo x nanti dh kena induce utk bsalin..smoga urusan kita dpermudahkan ye puan

1y ago

tq puan june..itu yg risau tkut air kncing or air ktuban..sbb husbnd ckp air kncing..kluar x sengaja..sbb husband ckp mcm warna kuning

Sya due 28/1, tp dh start rse sakit pinggang, sakit ari2, kdang2 rse mcm nk senggugut.. Adakah tu tanda2 dh nak dekat ye? Maaf ini pregnancy pertama sya..

lebih kurang due kita...sy klu xde pape kna admit wad 1/02 due 02/02 sbb gdm on diet..tp mintak2 dia klua tanpa induce la..semoga dipermudahkan semua🤲

Sama , due 30/1 ni . Esok genap 38weeks . Tapi takde tanda apa2 lagi . Doakan saya dipermudahkan urusan bersalin nnt ya . Nervous anak first 😆