Keluar lendir tapi confius

Maaf kalau picture saya mengelikan. Jgn marah sy ye, sy ingin bertanya, sbb first time pregnant. Xde pnglmn. Saya nak tanya dkt ibu ibu yg ada pengalaman sbegini adakah ini tanda2 nak bersalin . Sbb my mom ckp ini keputihan . Sbb dia ckp dia dlu tanda darah. Tp kkwn kata lain org lain tandanya xsama. Klau sy nak ke hospital tggu husband sy blik mlm kang. Sbb skrg dkt umh parents xde sape yg bole htrkn. Agk2 sempat tak?

Keluar lendir tapi confius
4 Balas

Sy mse ank first, kluar lendir tp cmpur darah skit.. Pastu construction.. Kalo sis kluar lendir cmtu n xde darah but ade construction kerap.. Btter g Spital...

sy pun turun darah aritu..kalo nk cnfirm, better g hosp teros mommy..tu je yg sy boleh respon 😊

Brp weeks dah?

Biasanya yg sy tahu tanda bersalin keluar darah berserta sakit contraction ataupun pecah air ketuban dan sakit contraction.. Klu keputihan camni je xtau pulak.. Sbb sy pregnant dr awal mmg ada keputihan camni.. 😂

5y ago

Dh brp minggu sis? Dh nk dekat bersalin ye.. Moga dipermudahkan sis..