Pakai pantyliner

Hai mommies, ada tak bakal ibu yg nak dekat bersalin bulan 12 ni masih confused contraction tu mcm mana . Lagi satu , ada tk bakal ibu yg dh dkt due x pakai pantyliner dgn pad pun . Sy x selesa nak pakai tapi ada yg suh pakai sbb senang nak detect lendir dgn pecah ketuban . Oh ye , sy minggu lepas dh ada spotting lepas kena muncung itik dkt kk sbb keputihan . Dh g hospital doc suh balik dlu sbb xde bukaan

2 Balas

Contraction tu sakit dia bukan dekat ari2 tapi menangkap dekat pinggang. Selagi tak ada darah tk nak pakai pon takpe. Jnji kita alert kalau ada tanda darah dekat panties

kalau xpakai pun memang nampak Kan dkt pender? I X pakai jugak, rimas guna pantyliner