Turun darah lagi

Maaf kalau gamba Kotor ...baru jadi.. Sy dh redha dh...kalau xde rezeki inila Kali ke3 Sy gugur.. 1st Sept 2021.. 2nd may2022 ...😭😭 Redha + letih sgt gugur je.. 😭😭Sy dh mkn ubat kuat rahim dh.. kjp lg followup dgn doktor..

Turun darah lagi
19 Balas

stay strong mommy. nanti rest dulu 3-6 bulan. kalau kate xde rezeki skng, nnti ade lgi rezeki mommy. doa yg baik² je. kalau betul xde rezeki mommy kali ni, nanti masa urut mintak bidan tu naikkan peranakkan/sengkak rahim.