Complete Miscarriage - 12w+

Alhamdulillah selesai semua urusan dan dipermudahkan proses pengeluaran baby pd 24/2/2021. Sy bleeding terok sblm ni. Sy dh dimaklumkan awal yg kandungan saya akan gugur (x menjadi) oleh doc. Jadi secara jujurnya sy dh bersedia mental dan fizikal. Saya dan suami telah dh redha 😇 Baby syurga menunggu kami nanti. Kwn2, tlg doakan sy utk mengandung semula slps ni ye 🤲🏻 Buat masa ni sy terpaksa uninstall apps ni. Kalau ada rezeki sy mengandung balik, sy akan install semula. Terima kasih kerana apps ni bnyk membantu sy dlm proses kehamilan yg pertama ☺️#firstbaby

1 Balas

brpe weeks awk tau kandungan awk tak jdi. bole share tak..sy dh scan mase 8weeks..dh nmpk janin..dgr jantung siap dh..tapi semalam ade kluar drh warne merah besar 20sen..nak pergi spital cek, tp mak mertua kate takyah pergi..takut jadi ape2 je dkt kandungan

4y ago

Tanda2 awal kalau awak ada spotting darah mcm coklat hitam lps tu darah keluar mcm period tp xsakit. Kalau sakit terus rush ke hospital yer. Sy doakan kandungan awal selamat. Biasanya bleeding boleh jugak berlaku awal kehamilan. Mcm sy doc mmg cek baby x growing ikut weeks spttnya, and doc mmg x ckp baby xmenjadi. Mmg frust tp sy dh redha 😌 Mgkn Allah akan gantikan rezeki yg lebih baik lagi utk sy dan suami 😊 Positif sis 💪🏻