Turun darah lagi

Maaf kalau gamba Kotor ...baru jadi.. Sy dh redha dh...kalau xde rezeki inila Kali ke3 Sy gugur.. 1st Sept 2021.. 2nd may2022 ...😭😭 Redha + letih sgt gugur je.. 😭😭Sy dh mkn ubat kuat rahim dh.. kjp lg followup dgn doktor..

Turun darah lagi
19 Balas

sabar dan tabah ye sis..andai kata xada rezeki sekarang nnty rest dlu 6 bln.. insyaallah rahim akan kuat.. sy dlu pernah skali ggur.. rehat 6 bln.. yg kedua prgnt mmng jaga btol2.. risau pon ada..

ye faham perasaan sis tu saya pun dah 2 kali gugur and skrg tgh pregnant but baru nak masuk sebulan risau jugak ada risiko akan gugur lagi ye la sbb masih awal

semoga sis kuat... sy yg gugur sekali je pun rasa dah sedih sgt... maaf tny.. so mcm mn kandungan skrg . dah ok ke?atau doktor sahkan gugur juga

Semoga Allah permudahkan urusan sis. InshaAllah doa banyak banyak semoga ada rezeki untuk menimang cahaya mata suatu hari nanti ❤️🌹

Sama la kita sis... 3 kali gugur... Sgt2 kecewa... Tp yg ke4 ni penawar segala2nya😭😭 Alhamdulillah 1 mgu lg nk bersalin...

InsyaAllah.. Semoga Allah gandakan rezekinya nanti.. Semoga Allah tabahkan hati awak dan pasangan juga ya..

semoga diberi kekuatan hati, kuat semangat, semoga dipermudahkan urusan

nak tanya kak, akak sdh pernah ke lom minum jamu macam tu??

Sis sakit tak waktu turun darah ni?