Nak tanya soalan?

Maaf ingin bertanya, bagi pengalaman ibu-ibu kat sini, berapa kerap bersama dengan suami lepas tu tahu ibu-ibu pregnant? Maaf soalan sensitif sikit tapi serius nak tahu, kalau bersama sekali ada peluang tak untuk pregnant??

31 Balas

Saya bunting pelamin... awal kawin tiap2 hari bersama...biasalah darah manis... pernah dengar org tua cakap yg penting jaga pemikiran kita... jgn sekali2 fikir taknak anak lg sbb nak hanimun..sbb takut nti terus Allah xbg...ada kwn abg lps kawin isterinya xdtg period... dia merungut kata belum puas jln2 berdua dgn isteri...dia mcm xhappy isteri seolah2 mengandung awal sgt...tb2 haid dtg rupanya xpregnant pon...dan sampai skrg masih xpregnant dah lebih 7tahun kawin.. kekerapan bersama tu penting utk mengandung... tp kesihatan sperma n kesuburan isteri juga sgt penting... kalau kena timing, sekali pun dh blh pregnant..