Nak tanya soalan?

Maaf ingin bertanya, bagi pengalaman ibu-ibu kat sini, berapa kerap bersama dengan suami lepas tu tahu ibu-ibu pregnant? Maaf soalan sensitif sikit tapi serius nak tahu, kalau bersama sekali ada peluang tak untuk pregnant??

31 Balas

10bulan kawen masih belum ada rezeki, sy belajar cari waktu subur & kerapkan bersama tapi sebenarnya bila kerap bersama dan kita terlalu tumpu nak kan zuriat tu, dlm xsedar kita tgh stress dan benda tu xkan menjadi.. sy lekat waktu sy dah terlepas pun waktu subur, waktu tu juga kami dah lama xbersama , tak stress, tak fikir dah pasal nak kan anak.. santai saja bersama, happy moments tup tup lekat.. Alhamdullilah 🤗 klau kerap sangat bersama pun sperm suami xada kualiti, at least jarak 3hari/2hari