Baju khas untuk ibu Mengandung

Maaf ibu2 semua..saya nak tanya ibu2 semua..dekat mana ya saya boleh beli baju khas untuk ibu mengandung??...menilau saya cari baju mengandung sana sini tapi tak jumpa2..susah nk dapat baju mengandung ni..nk pakai baju biasa dah tak muat..tak lepas bahagian perut..baju mengandung je yg saya boleh pakai..

23 Balas

Boleh Cuba tengok di aeon..Saya pergi aeon mid valley bnyk sgt choice. Brand Scarlet bnyk yg affordable. Tapi Tulah tak semua mall sama choice dia.